WERKWIJZE

 

Een mooie muziekkür laten maken is over het algemeen vrij duur. Maar omdat wij het vooral uit hobby doen en bovendien de kür meer toegankelijk willen maken voor de paardensport zijn onze prijzen laag. Bovendien is onze helpdesk iedere werkdag bereikbaar van 10.00-12.00 uur.

 

Nadat u contact met ons opgenomen heeft, bespreken we samen uitgebreid uw voorkeuren voor wat betreft choreografie en muziekkeuze. De technische vaardigheden van u en uw paard, alsmede het type en de gangen van het paard en de uitstraling van de combinatie zijn hierbij een belangrijk item.

 

Op basis van deze gegevens gaan wij de choreografie schrijven en worden de muziekstukken uitgezocht. De proef krijgt u na ongeveer een week thuisgestuurd, zodat u deze vast kunt gaan oefenen. Het is ook mogelijk om zelf uw choreografie te schrijven, deze wordt dan samen met ons op juistheid gecontroleerd, alvorens we de muziek erachter gaan zetten.

 

Het is de bedoeling dat u vervolgens zelf uw proef gaat filmen en deze naar ons toestuurt. Daarna gaan wij de muziekstukken erachter zetten en eventueel de bpm (beats per minute) aanpassen op het ritme en de bewegingen van uw paard. Mogelijk komt er nog een kleine wijziging in de choreografie.

Eventueel maken we een controleafspraak waarbij we de kür samen op de computer bekijken, zodat wij kunnen bekijken of deze nog ergens aangepast moet worden in de choreografie. Bijna altijd kan echter volstaan worden met het maken van de kür op de door u gemaakte video. Is de kür helemaal naar wens dan ontvangt u de definitieve versie op cd en digitaal.

 

Het is mogelijk om een extra kür-les te nemen waarbij u nog allerlei tips krijgt omtrent het rijden hiervan op een wedstrijd. Hiervoor kunt u een afspraak maken. Prijs: 35 euro excl. reiskosten. (Deze les is niet bij de prijs inbegrepen.)

 

En natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van onze kant en klare küren. Deze zijn leverbaar binnen 1 week. Kijk hiervoor op de pagina: "Kant en klare küren".

 

Heeft u interesse? Maak dan tijdig een afspraak omdat wij in drukke periodes moeten werken met een wachtlijst.

 

Terug naar boven